Skal din næste cykel være en Orbea?
Du kender måske mærket fra Tour de France eller andre store cykelløb – men fakta er at Orbea producerer cykler af alle slags, racercykler, hverdagscykler, citybikes, børnecykler, el-cykler, mountainbikes, triathlon cykler og cykel-cross cykler. Orbea startede cykelproduktion i 1930 og er dermed blandt de ældste cykelproducenter i verden. Virksomheden er i dag Spaniens største producent af cykler.

Kvalitet, erfaring og innovation er nøgleord hos Orbea
Orbea udvikler sig hver eneste dag og har stolte traditioner – med sin placering i hjertet af baskerlandet, som er fyldt med bjerge, er det bestemt ikke små krav, der stilles til cyklen. Og man har gennem alle årene ladet sig inspirere af miljøet og lært af sine erfaringer, hvilket har gjort slutproduktet bedre og bedre. Orbea er kendt for sin gode kvalitet. Med kraftige stel, slidstærke dæk, kraftfulde gear og samtidig en cykel, der er nem at vedligeholde. Cykler fra Orbea er cykler, hvor der er kælet for detaljen.

Det dyre mellemled er sparet væk
Orbea sælger direkte til den enkelte cykelhandler, og derved er alle fordyrende mellemled sparet væk. Og du kan i tæt samarbejde med din cykelhandler få indflydelse på, hvordan din cykel skal se ud. Orbea er ikke så kendt i Danmark, men virkelig et mærke vi kan anbefale, og som er til absolut konkurrencedygtige priser, når du sammenligner med andre kendte cykelmærker.

På cykler over 20.000 kan du selv vælge farve
På storskærmen i værkstedet hos Bikevænget kan du være med til at ”designe” din egen cykel. Og på cykler, som koster mere end 20.000 kroner, kan du selv vælge farve. På Orbeas fabrik er designet i fokus og alle cykler håndmales. Du får med det samme besked om pris, og hvornår cyklen er klar til levering. Det er top service på kvalitetscykler fra Orbea.

Vidste du, at der er livstidsgaranti på stel og forgaffel på din Orbea cykel – hvis du er første ejer?
Udover den almindelige garantiperiode på 2 år, er der livstidsgaranti på stel og forgaffel, når du vælger en Orbea cykel. Det eneste du skal gøre for at opnå garantien er, at tilmelde dig med cyklens stelnummer i Orbeas register indenfor 30 dage efter du har købt og modtaget cyklen. Få mere at vide om garantien hos Bikevænget.

© Copyright Bikevænget