Hvem henvender Cultima sig til?

Cultima Bikes er for alle – både børn og voksne. Blandt Cultimas store udvalg finder du superflotte hverdagscykler, racercykler, mountainbikes og citybikes. Det smukke og innovative design gør Cultima cyklen til et populært valg blandt alle aldersgrupper.

Cultima er den ultimative sprinter. Elegant, let og lynhurtig. Cultima cykler er bygget til det danske ustadige vejr og tilpasset asfaltvejene i byerne. Den er fantastisk, hvad enten du søger en cykel til turene mellem job og hjem eller til de længere distancer. Cultima er atletisk i sit design og med minimal gnidningsmodstand og optimal aerodynamik. Køreglæde kombineret med høj kvalitet gør Cultima til din drømmecykel.

Hvem har produceret Cultima?

Bag denne lækre sprinter står det velrenommerede firma C. Reinhardt, som med næsten 100 års erfaring indenfor de to-hjulede kan garantere kvalitets cykler og det endda til absolut konkurrencedygtige priser.

Red Dot Design Award.

For sin super fantastiske nyfortolkning af citybiken Cultima INK har man fået intet mindre en den fornemme Red Dot Design Award. Citybiken er en innovativ og eksklusiv urban cykel, der er gentænkt og gennemtænkt.

Har du også lyst til at prøve en af markedets hurtigste og flotteste sprintere så kig ind hos Bikevænget. Vi glæder os til at kunne vise dig alle de flotte cykler fra Cultima.