Hvad kendetegner den flotte retro cykel fra NORDEN?

Lækre retrocykler i stål – fordi en cykel fra dengang nu engang er lavet af stål. Stål er valgt for at sikre cyklens originalitet og autenticitet. Smukke sadler i ægte læder. Flotte lakeringer, indfarvede skærme og fælge er blot nogle af de åbenlyse forskelle der er på en eksklusiv retro cykel fra NORDEN og andre cykler. Der findes dog også retrocykler med aluminiumsstel i NORDENS smukke kollektion af kvalitetscykler. NORDEN er designet til det nordiske klima, og tåler de skiftende årstider og vejrtyper

Hvem henvender retro cyklen fra NORDEN sig til?

Denne moderne retro cykel henvender sig til de kvinder og mænd, som har respekt for form og funktionalitet og ser cyklen som en livsstil og et transportmiddel. Ideen bag retrocyklen er at skabe et enkelt udtryk med fokus på design og kvalitet – et NORDEN-udtryk. Når du søger klassisk elegance kombineret med innovativt design. Materialer og komponenter er valgt ud fra både æstetiske og praktiske hensyn. NORDEN er et sikkert valg, når du ønsker en hverdags cykel, som er andet og mere end en cykel.

Vinder af Red Dot Design Award pris 2016.

NORDEN vandt Red Dot innovations design pris i 2016. Juryen var begejstret for cyklens unikke design og kvalitet. Og det forstår man virkelig godt, når man ser cyklen, og de mange små detaljer, som i al sin enkelthed gør retro cyklen til et kunstværk. Designet går helt tilbage til 1930´erne, og det er lykkes til fulde at kombinere både gamle designdyder og klassiske materialer med nye strømninger, farver, budskaber, former, materialer og ny teknologi.