E-bikes fra Orbea

El-cykler er kommet for at blive, og hvor er det herligt at så mange mennesker kan komme omkring med hjælp fra cyklens batteri. Nu er strækninger på 20-30 kilometer til og fra arbejde blevet overkommeligt i al slags vejr. Mennesker i alle aldre har stor glæde af den frihed, det er at komme omkring op en El-cykel.

En elektrisk cykel er ikke bare en elektrisk cykel – nej, der er skam mange modeller at vælge imellem. Fra Orbea har du valget mellem flere fantastiske El-cykler. Orbea anbefaler, at når du skal vælge en El-cykel, så vær opmærksom på, at den har en batteritype som er gennemtestet og som ikke forventes at skulle udskiftes til en ny generation i nærmeste fremtid. Derudover skal batteriet være nemt at, af og på montere.

Integreret batteri og motor – X35 system med navmotor

Gain Road er en letvægts racerorienteret El-cykel med integreret batteri, og motor i bagnavet. Batteriet er indbygget i selve rammen. Med Orbea Gain Road kan du klatre opad endnu lettere og længere med den ekstra støtte.

Vibe er den smarte by El-cykel der er nyudviklet til 2021 sæsonen og kommer bla. med integreret for og baglys i stel og skærm. Der kan tilkøbes forskelligt udstyr som feks. tasker, bagagebære og skærme. Den fåes både i en herre og dame model i mange forskellige farver. Topmodellerne kan endda laves i Myo, hvor du selv vælger farve samt layout uden merpris.

Optima er den klassike “dame” cykel med lavindstigning. Modellen kommer med skærme, støttefod samt lys der får strøm fra det indbyggede batteri, så slut med at glemme lygterne.

El-cykler med centermotor  

De øvrige El-cykler fra Orbea er alle med centermotor, hvilket betyder at motoren er placeret midt i stellet, og derved er med til at give en god balance og vægtfordeling til cyklen. Den avancerede motor- og elektronikintegration giver rytteren endnu mere frihed og mulighed for at komme vidt omkring.

RISE – Til sæsonen 2021 lancere Orbea denne nye model i samarbejde med Shimano. De har sammen udviklet en helt ny motor samt styresystem der skal revolutinere MTB sporten som vi kender den. Den nye RISE model er skabt til at være en letvægter ned til 16.5kg. Dette er på en fuldsuspension cykel med 150mm affjedering i for og 140mm i bag samt 1×12 gear og dropperseat post. Den lette egenvægt på cyklen, i sammenspil med det nye motor system gør at der er strøm op til 8 timer! Så kan du komme afsted på de helt lange ture.

Wild FS. – En fantastisk sporty cykel til det vilde race med affjedring for og bag.

Wild HT. – Er til rytteren der ikke behøver hjælp og kan nøjes med affjedring i for.

Keram MTB. – Her er der mulighed for at medbringe ekstra batteri kapacitet, som placeres i flaskeholderen.

Keram S.U.V. – Skal du på opdagelse i naturen er dette cyklen til dig. Med de nyudviklede bagageholdere for og bag, samt påmonteret lys er Keram S.U.V klar til en hård tur.

Katu – E. – Er du på udkig efter noget anderledes men praktisk? Med Katu – E kan du skille dig ud fra mængden. Med indvendige gear og agille ramme på 20″ hjul kan du komme vidt omkring og rundt alle steder. Cyklen kommer med front monteret kurv og lys, og der er mulighed for at montere barnesæde.