E-bikes fra Orbea

El cykler er kommet for at blive, og hvor er det herligt, at så mange kan komme omkring med hjælp fra cyklens batteri. Nu er strækninger på 20-30 kilometer til og fra arbejde blevet overkommelig i næsten al slags vejr. Mennesker i alle aldre har stor glæde af den frihed, det er at komme frem på e-cykel.

En elektrisk cykel er ikke bare en elektrisk cykel – nej, der er skam mange modeller at vælge imellem. Fra Orbea har du valget mellem fire fantastiske el cykler. Orbea anbefaler, når du vælger E-cykel, så vær opmærksom på, at den har en testet batteritype, som ikke forventes udskiftet af en ny generation i nærmeste fremtid. Derudover skal batteriet være nemt at tage af og på og nemt at transportere.

Integreret batteri og motor.

Gain Road er en letvægts racerorienteret elcykel med integreret batteri og navmotor. Batteriet er indbygget i selve rammen. Med Orbea Gain Road kan du klatre opad endnu lettere og bedre med den ekstra støtte. Gain kommer i to varianter Gain Road og Gain All Road.

El cykler med centermotor.

De tre øvrige e-cykler fra Orbea er alle med centermotor, hvilket betyder motoren er placeret midt på stellet, og derved med til at give en god balance og vægtfordeling. Den avancerede motor- og elektronikintegration giver rytteren endnu mere frihed og mulighed for at komme vidt omkring end nogensinde før.

Wild Fs en fantastisk sporty cykel til det vilde race.

Keram Mtb her er der mulighed for at medbringe ekstra batteri, som er placeret der, hvor flaskeholderen normalt er.

Keram Confort en elcykel med lidt mere oprejst position end de fleste sportscykler. Giver bedre udsyn og kontrol og dermed en sikrere følelse på cyklen.