Mountainbikes

Er du på udkig efter en lækker mountainbike? Hos Bikevænget har du mulighed for at bestille alle mountainbikes fra Orbea – du kan på en skærm i værkstedet være med til at designe din egen cykel med farve og komponentvalg, under seriøs og kyndig vejledning.

Hvad kendetegner MTB´s fra Orbea?

Orbea har et imponerende udvalg af mountainbikes – med MTB´s i alle kategorier, hvad enten du er til hardtail, full suspension eller trail/enduro cykler. Prismæssigt strækker de sig fra omkring 3500 til 65.000. Så virkeligt et bredt spektrum at vælge ud fra på alle måder.

Et par ord med på vejen om de forskellige MTB fra Orbea.

Orbea Occam – masser af detaljer. Til det aggressive trailspor, for den ambitiøse og erfarne Trail / Enduro rytter. Hurtig, fleksibel og sjov siger cykelentusiaster om den nye Occam.

Orbea Laufey – Er til 2020 sæsonen bliver opdateret med et helt nyt stel med en mere aggressiv geometri, samt nye komponenter fra shimano og FOX. Orbea Laufey er stadig for alle, begynderen der skal have sin første “rigtige” MTB, eller den erfarende der er klar til at presse Orbea Laufey til sin grænse. En alsidig cykel til den rigtige pris.

Orbea Oiz – Oiz er den letteste, mest robuste og mest effektive cykel. Den har hvad der skal til for at nå toppen.

Orbea Mx – holdbar, solid, pålidelig.

Orbea Alma – Alma er til de hurtigste accelerationer og højeste højder.

Orbea Rallon – En Ferrari indenfor cykelverdenen. Et våben kaldes den i Orbeas egne reklamer. Den hurtigste, sikreste og fedeste enduro mtb. Den har alt hvad Mountain-bikeren kan ønske sig.

MyO programmet fra Orbea.

Vælger du en Rallon, Oiz eller Alma Mtb får du uden mérpris mulighed for at køre på en helt unik cykel med dit navn på i stellet. Hos Bikevænget syntes vi, det er så fedt at give dig muligheden for at designe din cykel selv – helt ned til mindste detalje.


Damecykel, herrecykel?

Uanset hvad du leder efter, så er der masser af valgmuligheder hos Bikevænget. Vi ser frem til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige model til netop dine behov.