Racercykler fra Orbea

Det er muligt at vælge mellem tre forskellige slags racercykler, når du ønsker en racercykel fra Orbea. Det er Orca Aero, Avant og Terra. Alle tre cykler er lige velegnede on du er på udkig efter en damecykel eller en herrecykel. De er alle tre robuste cykler, som er skabt til landevejscykling.

En lækker cykel fra Orbea er naturligvis en carbon cykel – med de egenskaber som hører til. En let cykel, som i en fart kan få dig op ad bakken, bjerget eller hvor du nu ynder at cykle.

Orbea Orca Aero – når du søger en racercykel med stil

er valgt som årets cykel i England 2018. En racer cykel til dig som vil forfine din cykling. Med en aerodynamisk rammeform, som er designet til at lade luften flyde gennem delene for en minimal modstand. Orbea Aero giver optimale muligheder for at gøre dig til en stærkere og bedre rytter, uanset om dit mål er et hurtigt transportmiddel til job eller at blive vinder af de løb, du stiller op i.

Orbea Avant – en racercykel skabt til strabadser.

En cykel som hjælper dig gennem terrænet og ud i det eventyr, det er at være passioneret cykelrytter. På med hjelmen og af sted. Der ligger en lang træningsdag med masser af cykelglæde foran dig. Orbea Avant er med dig hele vejen.

Orbea Terra – den perfekte kombination mellem racercykel og mountainbike.

Fantastisk til cyclocross. En racercykel som er sejere end de andre. Skabt til at køre nærmest overalt – om det så er grus, jord eller landevej. En cykel som tager dig ud på de hårdeste ruter. Også en fin hverdags cykel til de lidt længere ture.