Jeg har monteret de nye Wolfpack Trail dæk i størrelsen 29×2,25, og kører lidt test på dem, i samarbejde med Bikevænget.
De er monteret på en hardtail, og bliver brugt på alt fra asfalt, grusvej, div. spor til mudder på en efterårsdag, eller for den sags skyld, i sne om vinteren. Jeg vil selv kalde min kørestil for udpræget XC, men vægter godt greb rimelig højt, da dækket kører året rundt.
Det første jeg hæftede mig ved, var hvor fantastisk nemme de var at opsætte tubeless. Det gik om en leg. ?
Afsted det gik, først på asfalt, for at få en fornemmelse af rullemodstanden, den er så afgjort til den acceptabel side, når man tænker på hvor grov dækket er i mønsteret. En anden ting jeg straks bemærkede, var hvor lidt de “snakkede”. De er meget støj svage på asfalten, når man tager højden på knopperne i betragtning.
På grus ruller de også fint, skal lige have 2 psi mere i dæktryk end de Schwalbe jeg kommer fra, men så er de dejlige stabile i dæksidderne.
Her til formiddag regnede det pænt, så alle tiders mulighed for at se hvordan de er når sporet bliver vådt og smattet. Også her levede de op til mine forventninger, jeg havde det greb jeg havde brug for, og mudder blev ikke “pakket” for meget i mønsteret, som man nogen gange kan opleve.
Jeg føler generelt at det er et meget tillidsvækkende dæk, som ikke på noget tidspunkt har givet mig følelsen “å åhhhh Det var tæt på jeg måtte ned der”
Wolfpack’s MTB dæk fåes i 3 versionen, hvor Trail er det groveste. Jeg var meget spændt på at se, om det var for grov og langsomt, til mit XC kørsel, men den følelse har jeg slet ikke. Tværtimod. De ruller forbavsende godt og har et rigtig godt greb i sporet.
Så afgjort et dæk jeg glæder mig til at udfordre mere, og det er et rigtig godt bud på mit nye favorit dæk ?
Jeg tror vi kommer til at se meget mere til Wolfpack fremover, og det er nok ikke de sidste dæk jeg har fra dem. ?
Mvh Johan Pape